Бившият президент на Румънската футболна федерация – Думитру Драгомир, засипа със суперлативи новия собственик на Левски Васил Божков.

В последните дни "сините" са много актуални в северната ни съседка, тъй като трансферната власт беше дадена на Джовани Бекали, който е братовчед на боса на Стяуа Букурещ Джиджи Бекали. За главен скаут пък беше назначен Богдан Патрашку, който през сезон 2000/01 носи екипа на Литекс. С "оранжевите" бившият халф спечели Купата на България след победа с 1:0 на финала срещу Велбъдж Кюстендил след продължения.

"Васил Божков е много интелигентен, сериозен и богат човек. Има самолет, а освен това обича изкуството. Той е нещо като Джиджи Бекали, но с много повече финансови възможности. Йоан (б.р. - това е Джовани) предпочете да отиде в Левски, защото в България нямат дирекция, която вкарва невинни хора в затвора, както е при нас. Защо няма да остане в Румъния? Просто тук вече никой не инвестира във футбола", заяви Драгомир пред местното издание "Евениментул зилей".