Нападателят на Левски Станислав Костов си пожела този път той и съотборниците му да ликуват след мача с Лудогорец. Двата тима се срещнаха в края на редовния дял на шампионата, а сините загубиха с 0:2 на „Герена". Така те пропуснаха отличен шанс да се доближат плътно до съперника и да се набъркат сериозно в битката за титлата. 

"Не знам какво да кажа за предстоящия мач и дали ще успеем да се доближим само на три точки от Лудогорец. Преди месец (б.р. - на 10 март) отново бяхме домакини на този съперник. Тогава не успяхме да спечелим, а го желаехме много. Сега не искам да давам прогнози. Дано този път зарадваме нашата публика", каза Костов пред Нова тв.

"Дано сме си научили урока. Ще се подготвим още по-добре, отколкото преди. Надявам се този път да победим", допълни 27-годишният играч. Изявите му до края на сезона ще бъдат следени от емисари от чужди клубове и нищо чудно през лятото той да бъде продаден. Крилото на Лудогорец Адриан Попа пък се стяга да направи силен мач срещу сините. 

"Ще дам всичко от себе си срещу Левски да бъда поне на нивото, което показах срещу ЦСКА. Отборът трябва да ми помогне, за да мога и аз с моите качества да направя нещо", каза нисичкият играч. До момента 30-годишният футболист има 7 шампионатни мача за орлите, както и един за купата, в които не е отбелязал гол.

Той прогнозира успех на Лудогорец. И дори посочи кои ще са голмайсторите за разградчани: "Кешеру и Попа", каза с усмивка румънецът.