"Всяка заповед е предпоследна". Haй-вероятно такава ще се окаже и ситуацията за Милош Цветкович в Левски. На 3 април ръководството на Левски обяви, че той, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал няма повече да играят за тима, а договорите им, които изтичат с края на сезона, няма да бъдат подновени.

За мача с Лудогорец обаче сините бяха налегнати от големи проблеми в защита - наказани са Живко Миланов, Луи Нганионио и Нуно Рейш. Което най-вероятно ще означава реабилитиране на сръбския десен бек за неделния сблъсък на националния стадион.

Вчера Цветкович тренира на пълни обороти. Той проведе и разговор с треньора Георги Дерменджиев. Сърбинът е изразил готовност да помогне на Левски за мача с разградчани. Той е бил категоричен пред свои приближени, че за него няма никакъв проблем отново да облече синята фланелка. За почти два сезона на "Георги Аспарухов", сърбинът се превърна в твърд титуляр.

Той има зад гърба си 66 мача за Левски, но все още не е изпитал радостта от отбелязването на гол. Любопитно е да се припомни, че Цветкович единствен от триото, останал да тренира с основната група. На практика сърбинът е пропуснал два двубоя. Срещу Ботев Пловдив беше резерва, а изобщо не пътува с тима за визитата във Варна.