Наставникът на Левски Георги Дерменджиев изрази мнение, че капитанът Живко Миланов не е постъпил добре след мача с Черно море, когато показа неприлични жестове към ултрасите на "моряците".

Както е известно, завърналият се на "Герена" ас получи наказание и ще пропусне сблъсъка с Лудогорец заради постъпката.

"Левски ще бъде много променен по ред причини и искам да го видя много различен. Говоря игрово. Имаме достатъчно играчи, които ще заменят тези, които няма да бъдат в игра", започна на днешната пресконференция Дерменджиев.

"Травмата на Унтонджи е много сериозна и има счупване. Ще му бъде необходимо време. Сейдахмет има разтежение, което ще отшуми до седмица."

"Знаете за двама души, които са наказани. Наказанието на Миланов е извън играта и не е добре за един капитан. Няма да бъде леко срещу Лудогорец, но в крайна сметка имаме достатъчно играчи и момчета от школата, които ще ги заменят.  Аз ще мисля как ще играем на десния бек. Цветкович тренира редовно с отбора и съм имал разговори с него."

"Играем мач за мач и ще броим точките накрая. Не можем да се откажем от челните позиции. Домът на Левски е “Герена”. Левски е играл много отговорни мачове на “Васил Левски”. Не мисля, че ще има голяма разлика."

"Ако бях агроном, щях да отговоря дали тревата е по-различна. Нито за Левски, нито за Лудогорец ще бъде голям фактор това, че ще играем на “Васил Левски", завърши Дерменджиев.