Мнение на изпълнителния директор на Левски Павел Колев след загубата от Лудогорец с 0:2:

"Съдията се забави пет минути да покаже належащ втори жълт и червен картон на Моци. И хората полудяваха по трибуните, защото си обичат отбора. Четвъртият съдия трябваше да се намеси и да каже на главния съдия, който беше обърнат с гръб".

"Моци е доказан провокатор по българските терени от години наред. Не е приемливо и това нещо трябва да се изкорени и особено от чужди футболисти".

"Защото ако български футболист направи такова нещо в чужбина, ще го смачкат и ще му съсипят кариерата. В нормална държава за такава провокация - минимум пет мача наказание".

"Имаме сериозен проблем с терена на "Герена" и затова играхме на Националния стадион. И то с това, което става под тревата. Каква точно е повредата, която затопля тревата, не е в моята експертиза".

"Левски има юноши, които могат да играят, те са бъдещето на този клуб. Те са готови за мъжкия футбол и ще си разкрият потенциала. Феновете имат търпение, защото виждат в какво състояние е клубът".

"Давиде Мариани се отказа от бонус от 75 000 евро и направи жест, за да може да играе, което не се среща често в съвременния футбол."