Ръководството на Левски порица, но и подкрепи втория капитан на отбора Иван Горанов, след като в интернет пространството се появи неприличен видео клип с участието на левия бек. "Сините" обясниха с позиция на клубния уебсайт, че това е "жалък опит за провокация преди съботната среща срещу ЦСКА-София".

"Днес станахме свидетели на жалък опит за провокация преди съботната среща срещу ЦСКА-София. В много удобен момент "доброжелатели" разпространиха клип на футболиста Иван Горанов от преди повече от 2 години. Ясно е, че поведението на Иван на кадрите е недопустимо".

"За професионален футболист със сигурност, а за играч на любимия Левски е направо немислимо да се държи по този начин и никакви извинения в стил "грешките на младостта" не са валидни. Ръководството на Левски осъжда подобно поведение и ще проведе сериозен разговор с Горанов, след който ще прецени какво наказание да му наложи", пишат от клуба на официалния уебсайт.

"Ръководството на ПФК Левски застава твърдо зад Иван Горанов и вярва, че той има нужните качества да защитава цветовете на клуба и да бъде пример за подражание на подрастващите", добавят "сините".