Ситуацията в Левски се подобрява и клубът ще изглежда по тотално различен начин след две години, заяви старши треньорът Георги Дерменджиев преди мача с Берое.

Относно двубоя със старозагорците той добави, че този отбор се развива непрестанно, но Левски е длъжен да победи, ако иска да завърши пред ЦСКА-София в крайното класиране на Първа лига. 

"Може да ви се стори странно, но на мен ми харесва обстановката на изискване и напрежение. Феновете са в правото си, защото нямат титла в последните десет години. Мисля, че с новата клубна политика Левски ще се върне в годините, в които е побеждавал и е бил шампион. Ситуацията ще бъде далеч по-добра след два или три сезона", заяви Георги Дерменджиев.

"Имахме голяма група от наказани и контузени, а в момента имаме такива, които се връщат и аз съм доволен от това. Промените ще бъдат в рамките на нормалното. В последните години Берое търпи развитие. Имаше едно залитане от няколко мача, които загубиха, но ние искаме да победим и да зарадваме феновете", продължи той.

"Ще опитаме да изиграем всички мачове така, че да променим нашето класиране. Не искам да правя анализи на ЦСКА. Те си имат треньор и ръководство, които трябва да мислят", добави треньорът.

Относно продължаващите слухове за смяна с Петър Хубчев, Дерменджиев отговори: "Говорил съм със собствениците, но това си остава за мен. Аз имам дългосрочен договор. Интересуват ме моята работа и утрешният мач с Берое".