"Нямам информация, че Красимир Балъков ще става национален селекционер. Малко се съмнявам, че той ще нагази в дълбокото след тези два негативни резултата. Трябва човек с много здрави гащи, който не му пука от нищо", заяви пред "Дарик" членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов по повод спекулациите, че именно Балъков ще е следващият селекционер на България.

Босът на Славия разкри още, че Петър Хубчев вече е депозирал своята оставка.

"Попитайте бъдещият треньор на Левски защо не казва истината. Не може да бъде причина човек от Изпълкома, за да си подадеш оставката. С двама вицепрезиденти разговарят за бъдещите мачове, а след два часа се разбира, че е подал оставка. Никой не може да му забрани. Но това е предателство и той заби нож в гърба на Боби Михайлов. Този човек е играл дълго време в Германия. Имал е своите успехи и неуспехи като треньор“, коментира още Стефанов.  

„Трябва да има един човек, който да събере 5-6-7 момчета от талантливите и да започне да ги налага. Нямаме шанс при тези резултати да се класираме. Особено като се има предвид, че Англия и Чехия с в нашата група. Според мен сега беше моментът да започне тази промяна. Има футболисти по един, по двама, които да бъдат ново ядро“, добави той.  

„Мисля, че с две или три заплати трябва да си плати Хубчев“, продължи президентът на Славия. „Това, че не победихме Черна гора и Косово може би го е обезкуражило за бъдещата му работа“, каза още членът на Изпълкома.