Водилият на два пъти столичния Левски футболен треньор на Хебър Пазарджик Николай Митов-Жадното призова левскарската общност за пълна подкрепа на новия наставник на "сините" Петър Хубчев.

"По чисто обективни причини никога не съм си позволявал да коментирам от страни случващото се в Левски. Този клуб ми е дал много и като юноша едно време, а после и като треньор. Сега обаче ще направя едно изключение и ще се обърна с призив към всички фенове, легенди и ветерани на клуба".

"Нека да се даде шанс на Петър Хубчев. Всички знаем в какви отбори игра той навремето в Германия – Хамбургер, Айнтрахт и т.н. Беше и национален състезател през това време.  После стана и треньор, оглави и националния отбор".

"Смея да кажа, че за по-честен човек от него във футбола трудно мога да се сетя. Асистентът му Георги Донков е болен левскар. Нека тези хора да бъдат оставени на спокойствие да работят – 1, 2 години, дето се казва да покажат какво могат, пък после времето като най-добрия съдник да им даде оценката си. Аз лично им пожелавам пълен успех”, призова Николай Митов.