Георги Тодоров се надява Левски да откаже ЦСКА от битката за титлата. Двата тима се изправят един срещу друг утре от 18 часа на стадион "Васил Левски", а "червените" получиха нов шанс да се борят за първото място след равенството на "сините" срещу Лудогорец в петък. Евентуална загуба обаче ще означава, че ЦСКА вече няма възможност да стане шампион, а и Левски ще бъде по-близо до второто място.

На въпрос защо изглежда, че не е в настроение, Георги Тодоров отговори: "Не съм в настроение, защото преди малко Деян Иванов ми се обади. Баща му е починал, човек на 48 години. Съболезнования на семейството. Това е повод да играем и за него".

"Единствено Деян е наказан, всички други са здрави. Надявам се добре да възстановим хората, за да са готови за утрешния мач. Унтонджи е готов да играе от първата минута, но колко ще изкара е под въпрос. Не знам и преди това какво е правил. Аз като дойдох, той беше контузен. Станислав Костов има проблем от доста време и играе на инжекции. Опитах се да го предпазя за мача с Лудогорец, но се наложи да влезе, защото според мен имаше възможност и да спечелим. Той почувства болки вчера и трудно ще изкара 90 минути", заяви старши треньорът на Левски.

"Не виждам какво спокойствие може да има, като играем срещу ЦСКА. Дали е София, или не, играем срещу ЦСКА. Най-малкото, ако спечелим мача, ще имаме още три дни с надежди за нещо повече. Не е по-маловажен мачът за нас. Феновете го чакат и независимо кой в каква форма е, той се печели най-вече с характер", добави той.

"Те са пред нас и имат възможност да се борят за първо място. Добър съперник са и ги уважаваме, но утре трябва да излезем, да играем добре и да търсим победата. Ако спечелим, ще имаме някакви надежди (за второто място), въпреки че в нашето първенство трудно стават изненади. Само ние ги правим по принцип. Надявам се поне малко да намалим болката на Деян с една евентуална победа", продължи Георги Тодоров.

"Ние си играем за нас и търсим победата. А дали ще ги откажем от титлата - ще се радвам. Щом ние не можем да се намесим, поне те да не са", каза още той.

"Само победите носят самочувствие. Предстои идването на нов треньор, който трябва да прецени на кого ще разчита. Ако Петър Хубчев потърси моя съвет, аз мога да споделя моите впечатления. Иначе не е редно да го изказвам", завърши Тодоров.