Сътресенията в Етър продължават. След като преди дни се разбра, че ръководството на клуа е излъгало играчите с премии и заплати и те ще карат празниците с празни джобове, днес стана ясно, че Георги Тодоров вече не е треньор на тима.

Не само той обаче е поредният, който напуска стадион "Ивайло". Заедно с Тодоров си тръгват още помощникът му Павлин Иванов, капитанът Борислав Георгиев и юношата на ЦСКА Ивайло Димитров.

"Решението за треньора е на собствениците. Нашата цел е влизане в "А" група, собствениците смятат, че през есенния полусезон отборът трябваше да завърши на 6-7 точки пред другите отбори. Затова бе взето и решението. С новите попълнения ще атакуваме елита", коментира представителят на турския бос Фейзи Илханлъ - Ендер Дурмушев.

Още не се знае кой ще заеме мястото на Тодоров. Спряга се името на Георги Василев-Гочето.

"Ще се опитаме да вземем един от най-опитните треньори в България. Не искаме да цитираме имена. Първо трябва да си оправим взаимоотношенията със стария треньор", допълни Дурмушев.

Георгиев и Димитров ще разтрогнат договорите си по взаимно съгласие. Етър вече напуснаха Мартин Сечков, Явор Генчев, Йордан Апостолов, Патрик Самба, Велислав Илиев, Джунейт Мехмед и Исмаил Ахмед.

"Времето ще покаже дали ще има и други. Със сигурност ще има нови имена. Преди няколко дни обявихме, че целта ни е влизане в "А" група, затова трябва да направим много по-добри трансфери, много по-качествени футболисти. Вероятно ще има нови имена още преди Коледа", каза още Ендер Дурмушев.