Левски проявява интерес към румънския нападател Денис Алибек, твърди местният "Проспорт". 28-годишният Алибек, който има 9 мача за националния отбор на родината си, през този сезон записа 6 гола и 9 асистенции в 29 срещи на Астра, но обяви, че напуска клуба от Гюргево по финансови причини.

Желанието на тарана е до продължи кариерата си в чужбина, но той не изключва възможността да се завърне и във Футболен клуб Стяуа Букурещ, за който игра от януари 2017 до лятото на 2018 година.

В същото време се разбра, че Политехника Яш иска да задържи Филипе Нашименто в състава си, съобщи изпълнителният директор на отбора Адриан Амбрози, цитиран от ziarulevenimentul.ro. Португалецът също има интерес към този трансфер и тепърва ще изяснява бъдещето си с ръководството на Левски.

"Проведох разговор в Нашименто и искам да го задържим в Яш, но той ми отговори, че на първо време иска да разбере какво е неговото положение в Левски. Той има договор с този отбор, който му дава 15 хиляди евро заплата", каза изпълнителният директор на Политехника. Нашименто беше преотстъпен на румънците в началото на годината.