Мнение на старши треньора на Левски Петър Хубчев след загубата с 0:1 от руския футболен шампион Зенит в контролна среща в Австрия:

"Доволен съм, че започнахме с два такива мача и то за два дни - възможно най-неподготвен и рано в подготовката. В такива мачове се вижда характера и мъжеството. Разполагаме с много млади футболисти и те трябва да покажат, че могат.

Много е рано за хвалби. Малко по-други са ни вижданията. Не знам дали може да се говори за израстване, но има много голяма разлика между първия и втория. Има доста нови момчета в отбора, ние (треньорите) също сме нови, трябва да се нагодим един към друг.

Нямаше респект от името (на Зенит), това е добре, но не смятам, че изглеждаме свежи. Мисля, че трябва да бъдем много по-свежи и по-работоспособни. 1/3 от заплануваното може би сме свършили досега като бегова работа, а нямаме още много време.

От този мач със Зенит може би трупането на самочувствие е най-големият плюс. Имаме проблем с атаката и се надявам до ден-два да имаме развитие по въпроса. Чакаме още двама-трима души. Надявам още утре да имаме новина. Миятович имаше добри изяви. Това целяхме с привличането му, да има конкуренция, за да бъдат нащрек и двамата ни вратари".