Треньорът на Левски Петър Хубчев получи поредна лоша новина преди битките с Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Вратарят на "сините" Николай Михайлов е с контузия и със сигурност пропуска гостуването в Словакия, което ще се състои в четвъртък. 31-годишният национал е преминал ядрено-магнитен резонанс тази сутрин. Резултатите са показали, че има разтежение на дясното коляно. Възстановяването ще отнеме между 10 и 15 дни. Това означава, че Михайлов пропуска и визитата на Дунав Русе на старта на Първа лига и почти сигурно реванша с Ружомберок .

Така шанс за изява ще получи новото попълнение Милан Миятович. Той остави отлични впечатления по време на подготовката в Австрия, което е успокоителна новина за Левски. Негова резерва ще е младият Петър Иванов, който не пази в нито една от контролите.

Хубчев има още кадрови проблеми, с които трябва да се справя преди гостуването в Лига Европа. Голмайсторът на отбора Станислав Костов е наказан, а неговият конкурент за върха на атаката Дени Алар също е с травма. Твърдо аут е Холмар Ейолфсон, Нуно Рейш до последно е под въпрос.

Възможно е Мартин Райнов да бъде върнат в центъра на защитата. Ако Рейш не се възстанови, в сърцето на отбраната ще действа и взетият наскоро Янис Каргас, който по време на лагера се отчете с фрапираща грешка, дузпа и червен картон.