Целта Левски да се класира напред в Лига Европа и тя е изпълнена, заяви старши треньорът Петър Хубчев след победата с 2:0 срещу Ружомберок

"Класирахме се, а това беше целта. Имахме късмет да вкараме още от първата възможност. Тактически подходихме различно, защото това не е мач, в който можем да загубим точка или три. Продължаваме, но от играта има много какво да се желае. Видях концентрация, но видях и умора, защото едни и същи хора изнасят тежестта", каза Хубчев за Диема спорт.

"Не сме близо от това, което искам да виждам. Трябва да държим повече топката, да бъдем по-агресивни и по-компактни. Това се постига с тренировки", добави старши треньорът на Левски.

"Мариани може да бъде още по-полезен и още по-добър. Той е много важен за нас, но не е този, около когото градим. Аз държа да бъдем отбор. Дени Алар пък направи много тежка тренировка. Не можете да си представите колко е назад в подготовката. Жалко, че Здравко не вкара, а имаше шанс. Той има качества", каза още бившият национален селекционер.

"Не искам да коментирам новини по сайтове. Ще разчитам на тези футболисти и в бъдеще. За момента е така", завърши той.