Ръководството на Левски за­пази мълчание по темата за евентуалното привличане на Тодор Неделев. Според инфор­мация на "Тема Спорт" сините искат силно звездата на Ботев Пловдив и са склонни да изва­дят 850 хиляди евро за правата на национала. Те могат да си позволят подобна сума след продажбата на Давиде Мариа­ни. От трансфера на швейца­реца в касата на сините ще вля­зат 1,417 млн. евро.

"Без коментар" - това каза единствено изпълнителният директор на Левски Павел Ко­лев пред Дарик радио. Колегата му от Ботев - Иван Йотков, пък посочи, че най-вероятно си­ните искат играча. 

"Коменти­ра се, че едва ли не е имало сбирка на съвета на директорите, детайли на офертата - такова нещо няма. С мен никой не се е свързал. Колегите от съ­вета на директорите не са обсъждали подобно нещо. Веро­ятно това желание в Левски го има, аз не се сещам кой отбор не би желал да има Тодор Неде­лев. Естествено, не мога да го­воря от името на Левски, но в Ботев такова нещо не е обсъж­дано до този час (б.р. - вчера малко преди 17:30 часа). Знае­те, че сме чели за много вариан­ти за трансфер на Неделев. Той е футболистът, който се олицетворява с Ботев, фундамен­тален е за нас. Бихме уважили всякакво негово желание. Но той нееднократно е заявявал, че иска да остане в Ботев. Оферта не е имало, Ботев е щастлив с Тодор Неделев. Как­во би се случило по-натам във времето е трудно да гадаем. Имало е различни питания за него във времето, но в крайна сметка нищо не се е конкрети­зирало до степен да се получи сделка", каза шефът.

Трансферният пазар у нас затваря на 5 септември. Тодор Неделев обаче се врече във вярност на "канарчетата" вчера и едва ли ще смени клубната си принадлежност. Поне що се отнася до вътрешния пазар...