Живко Миланов е новият титулярен изпълнител на ста­тични положения в Левски, пише "Труд". Това си пролича от първия мач за първенството след продажбата на Давиде Мариани.

През изминалия сезон, а и мачовете под ръководството на Петър Хубчев, именно швейцарецът поемаше отговорност най-често, когато трябваше да се изпъл­няват ъглови, свободни удари и дузпи. 

Голмайсторът на „сините" през кампанията оба­че бе продаден преди седми­ца в ОАЕ за 1.4 млн. евро. В негово отсъствие именно капитанът на 26-кратните шампиони се нае с тази роля в срещата с Царско село. 

През първото полувреме Миланов изпълни няколко корнера, а също и фаул в бли­зост до наказателното поле на домакините. След почивка­та Франко Мазурек също опи­та, а в края на мача веднъж ъглов удар изпълни и резер­вата Здравко Димитров.

Предвид спорната форма на аржентинеца обаче за момента изглежда, че тази роля ще бъде поверена на Миланов и за в бъдеще. Мно­го е вероятно след раздялата с Мариани, дузпите да бъдат дадени на някой измежду Дени Алар, Паулиньо и Иван Горанов.