Левски - Берое, осми кръг на "А" група, 21.00 ч., стадион "Георги Аспарухов" - на живо в Gol.bg.


Групата за мача:

Вратари: Георги Петков, Божидар Митрев

Защитници: Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Веселин Минев, Стефан Станчев, Йордан Милиев, Шахиб Бензукан

Полузащитници: Александър Александров, Даниел Младенов, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Мариян Огнянов, Сержиньо Грийн, Лъчезар Балтанов, Христо Йовов, Андвеле Слори,

Нападатели: Александър Киров, Исмаил Иса, Гара Дембеле

Контузени: Владо Гаджев


Прогноза на Gol.bg:

Вероятен състав: Петков - Мюлдер, Иванов, Милиев, Минев - Младенов, Грийн, Тасевски, Йовов, Жоазиньо - Дембеле

Прогноза:

Мачовете с Берое по традиция не са лесни нито за Левски, нито за ЦСКА. Старозагорци са известни с невероятния хъс, който влагат в подобни битки и не случайно миналата година постигнаха победа номер 400 в елита, именно насред "Герена".

Тогава обаче "сините" не бяха това, което са сега, а сега "заралии", не са това, което бяха. С други думи, Левски е доста по-силен, а Берое не.

Преди двубоя от Лига Европа тази седмица не е изключено Ясен Петров да извади на почивката част от звездите си при благоприятен резултат, като за целта очакваме столичани да потърсят гола още от първите минути.

Гара Дембеле изглежда орисан да бележи, като най-зебележителното при него е, че деветте ми попадения в "А" група са дошли след едва 11 удара.

Ако иска да измъкне нещо от Левски, Илиан Илиев ще трябва да направи така, че синята перла да не играе с топката. Дали това е възможно?

Предстои да разберем. Според нас обаче "сините" няма да допуснат изненада, още повече това ще бъде удар по самочувствието точно преди гостуването на Спортинг.

Резултат:

Левски - Берое 3:0