Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че клубът няма да предложи нови договори на всички играчи, с изтичащи такива в края на сезона. С контракти до лятото са Живко Миланов, Хали Тиам, Мартин Райнов, Филипе Нашименто, както и Ивайло Найденов. 

"Не всички ще получат предложение за нов договор. Това е нещо, което ще преценяваме със старши треньора и спортния директор. С някои сме започнали разговори, с други - не още, с трети най-вероятно изобщо няма да започнем. Това обаче предпочитам да остане в кухнята на клуба и искам да призова всички привърженици за търпение. Когато има нещо официално, ще го съобщим чрез клубния сайт, както стана със Станислав Костов. Нека докато върят разговори да не изнасяме информация, защото понякога нещата се усложняват, ако излезе такава.
 
"Работи се непрекъснато по селекцията. Ще направим всичко възможно, но не и на всяка цена, да вземем необходимите играчи. Идеята е да вдигнем класата на отбора, най-вече в една определена зона - халфовата линия. Официално предложение или заявен интерес към някой наш играч няма. В това съм категоричен и ми е много забавно да чета част от тези информации. Явно като има някакъв вакуум за Левски от информационна гледна точка, трябва да се запълни, без значение дали е по адекватен начин. Единствено за Станислав Иванов има някакви подпитвания оттук-оттам.
 
"Това, което публикувахме преди седмица не е решение, а едно напомняне, а за влезлия в сила още февруари месец вътрешен правилник за поведението на стадиона по време на мач. Там тези условия фигурират. Ние правихме компромис известно време, като през това не сме спирали комуникацията с всички фенове на Левски. Разговорите винаги са били коректни и сме обсъждали с ултрас феновете от Сектор "А", че идеята на този сектор е да се превърне в семеен. Това на практика изключва присъствието на ултрас групи, дори и тяхното поведение да е съобразено с вътрешния правилник и изискванията на БФС и УЕФА. Водили сме разговори те да се преместят в Сектор "В". Те отказаха, тъй като имат техни мотиви и съответно са дължни да се съобразяват с правилата", заяви Колев пред "Спортал".