Бившият капитан и спортен директор на Левски Христо Йовов заяви, че не харесва начина, по който в момента играят сините. В последния си есенен мач столичани не успяха да отправят точен удар срещу Локо Пд, но все пак стигнаха до 0:0 на "Лаута .

"Коментира се от доста време насам, че Левски играе доста добре във фаза защита, но в нападение има много пропуски. Смятам, че на това трябва да се обръща внимание. Всички сме свикнали да гледаме атакуващ Левски, който да отбелязва голове. Когато това не се случва, няма как да се хареса играта. Лошото е, че когато няма такъв футбол, обикновено мачовете завършват наравно или губиш. Така няма и шансове за спечелване на титлата", заяви Бижутера, цитиран от "Тема спорт".

"Иначе може да се каже, че има някакво израстване. Отборът е доста по-дисциплиниран във фаза защита. Тимът действа компактно, но това не е достатъчно. Казвам го като привърженик и на отбора, а и на футбола. Не искам да правя забележки или да давам съвети на някой как трябва да изглежда Левски. Но когато гледаме футбол, се надяваме на хубава игра и голове, нали?!".

Йовов допълни, че се надява скоро да има ВАР в България. "За мен системата е добра. Чуват се различни мнения, някои са против, защото се забавя футболът. Но съм възпитан така, че правдата да побеждава. И когато има възможност да е така, аз я подкрепям".