Капитанът на Левски Живко Миланов трябва да поднови договора си днес, информира “Тема Спорт”. Двете страни на няколко пъти анонсираха, че имат принципна договорка за удължаване на досегашното споразумение, което изтича в края на сезона. Миланов кара третия си престой на “Герена”.

Той се завърна в Левски в началото на 2019 година и през пролетта се утвърди като титуляр и сложи капитанската лента. Статутът му не се промени и след идването на новия треньор Петър Хубчев. Нещо повече - през есента той се превърна в най-ползвания полеви играч на Левски от всички в първенството.

Той пропусна само една минута, след като беше заменен в края на домакинския мач с Дунав (Русе). С представянето си 35-годишния десен бек си заслужи подновяването на договора.
В близките дни се очаква и раздвижване около другите двама основни играчи с изтичащи договори - Кали Тиам и Мартин Райнов.

Преди Коледа договорите си с Левски пък подновиха младежките национали Ивайло Найденов и Илия Юруков. Професионален договор с клуба подписа 17-годишният флангови нападател Патрик- Габриел Галчев.