Новото попълнение на Левски Симеон Славчев сподели мнението си за случващото се в клуба след последните дни. Халфът разкри, че се чувства добре в отбора и колективът в съблекалнята е на високо ниво.

"Добре минава всичко. Най-важното е, че сме здрави и няма контузии. Имаме отлични условия. Резултатите ще покажат дали се адаптирам към новия отбор. При Хубчев колективът винаги е бил на първо място. Заварвам добър колектив. Гръбнакът на отбора се запазва и са дошли добри футболисти".

"Хубаво е, когато има конкуренция. Всеки тренира на максимума на възможности и гледа да е представя на по-добро ниво в мачовете. Да облека тази фланелка значи много за мен. Ще го покажа. Има факти, които показват, че аз съм левскар от малък. Удоволствието е голямо. В момента се върви във възходяща линия. Говорил съм с много хора в клуба. Всичко е на едно средноевропейско ниво, а в България на отлично. Мисля, че Левски се доближава структурно до Спортниг".

"Всичко в клуба върви нормално. Футболистите сме концентрирани върху работата си. Долу ръцете от светинята Левски. Всичко идва от един човек, който размахва някакви проекти и иска да вкарва някакви неща. Не трябва хората да забравят последните три години от неговото управление. Как се подиграваше с майките с деца с увреждания и какви абсурдни идеи е имал не само в европейския, но и в българския парламент".