Левски е политически и икономически заложник от няколко години. Това заяви Адриан Петров от "Ултрас Левски", който присъства на днешната среща с премиера Бойко Борисов.

"Надявах се срещата днес да ме убеди в други неща. Левски е политически заложник от поне 5-6 години. Видяхме триумвират с неясен произход, видяхме Спас Русев. Това няма как да стане без благословията на управляващите. За първи път имаме от 5-6 години собственик, който се заяви и каза, че парите са негови. Финансовият министър потвърди, че финансирането на Левски в момента е под формата на дарения. Т.е. финансовото положение на клуба не се утежнява, а на против", коментира Петров.

"На левскарите им омръзна да виждат спуснати собственици. Днес се убедих, че това е поредната схема на гърба на любимия отбор. Обявявам се против това. Подкрепям това ръководство на Левски. Аз мисля, че трябва да изразяваме протеста си на стадиона. Бих изслушал и други предложения. Крайно време е да бъде спряно това Левски да бъде разменна монета в разни игри".

"На този етап феновете не могат да издържат отбор от такъв калибър. С години работа, ако феновете разберат, че имат власт, може. Но за това трябват години. За определен период може да стане. Изцяло нещата са насочени към това хората да ходят на стадиона. Това е най-важното. Всичко, което казах, е лична позиция. Ще коментираме и ще видим дали групата ще излезе с единно становище. Попитах кой е виновен. Който използва вратичката или който я е оставил", каза той.