Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов даде интервю за Блиц, в което обясни как би помагал отново на Левски. Бизнесменът отговори на въпроси по горещата тема с ареста на бившия му партньор Васил Божков и какво следва да се случи с клуба от "Герена":

- Г-н Найденов, изразихте готовност отново да помагате на Левски. Как би се случило това и вече проведохте ли разговори със "сини" фенове?

- Ако се смени собствеността и новият собственик на Левски иска да работи с нас, ние сме готови. Говорим за реклама. Но само ако се махне сегашният спонсор. С фенове на Левски не съм разговарял.

- Имате данни, че Левски ще се сдобие с нов собственик ли? Кой е той?
- О, нямам информация. Вие ми кажете, ако знаете нещо.

- Преди Васил Божков да поеме финансирането на Левски, вие каква сума сте отпуснали на клуба, ако не е тайна?
- Това са търговски тайни. Близо 7 години помагахме на клуба, готови сме отново да го правим. ПФК Левски е голяма марка.

- Това обаче няма ли да се отрази по някакъв начин на отбора ви ЦСКА 1948?
- Не, то и преди си беше така. Ако в Левски се смени собствеността и новите собственици желаят да работят с нас, бихме станали генерален спонсор. Ще седнем и ще се разберем.

- Преди дни хвърлихте тежко обвинение към Васил Божков - че е "сериен изнасилвач", което той отрече.
- Има следствени органи, свидетели. Те ще се занимават.

- Сега имате ли някакви страхове по повод заплахите за убийство, които разкрихте, че сте получавали преди време от Божков?
- Нормално е да имаме. Взели сме мерки доколкото можем.

- ЦСКА 1948 ще осъществи ли голямата цел - класиране в efbet Лига?
- Попитайте Добрин Гьонов (б.р. - изпълнителният директор на клуба от Втора лига). Ще се радвам, ако се класираме в еfbet Лига.