"Не виждам смисъл да коментирам офертата на efbet. Предложението е добре, но и аз мога да обещая 100 милиона на Левски, ако ме изберат за папа. Но нямам шансове да стана папа". Така Павел Колев коментира предложението на собственика на efbet Цветомир Найденов да помогне на "сините" като рекламодател. 

"За първи път чувам спонсор да предлага спонсорство, но да поставя такова условие. Те не поискаха среща, може да се получи някаква комуникация по-натам", каза още изпълнителният директор на Левски.

"Не съм доволен, не си представям Левски да играе така. Това си е традиция в тези мачове - спектакъл не се получава. Далеч сме от нивото, което Левски трябва да има като отбор", коментира Колев за дербито с ЦСКА, завършило 0:0. 

"Спектакълът беше още на похода, който организирахме. Тази битка я спечелихме, другата не можахме за съжаление. Левски получи безпрецедентна подкрепа от публиката си, става дума за любов, не за финансова подкрепа. Получи се страхотно шествие, привърженици, които не са били на едно място скоро, това е добър знак. Имаше и ветерани", каза Павел Колев.

"Отборът все още не е показал какво може в този си вид, но това не е толкова важно, защото всички знаете какво е състоянието в клуба. Трябва да спрем да гледаме в миналото", подчерта директорът в Левски.

"Трябва да видя колко са постъпленията от билети днес, за да ви кажа дали на 20 февруари ще имаме проблеми със заплатите. Мисля, че няма да имаме проблем. Резултатите на отбора не зависят от мен. Не съм имал никакви разговори със собствениците. Говоря само с основния спонсор (б.р. - Димитър Ганев), който има желание да помага, но на този етап това няма как да се случи", добави Павел Колев.