Левски стартира DMS кампания в подкрепа на клуба. Всеки желаещ да помогне може да изпрати съобщение, което струва 1 лев без ДДС.

„Левскари, вече можете да подкрепите ПФК „Левски“ чрез SMS с текст на латиница DMS LEVSKI на номер 17 777. Цената на SMS e 1 лев, като не се начислява ДДС. Можете да направите абонамент за SMS дарение, като отговорите с “DA” след като получите потвърждение за Вашето дарение DMS кампанията можете да следите на https://dmsbg.com/16423/dms-vsichki-za-levski/ , а на http://www.levski.com можете да откриете нова секция, в която ще публикуваме всички отчети за получени дарения и изразходвани средства”, пишат „Сините” на официалния си сайт.

До момента над 6300 души са направили дарение в подкрепа на Левски, а общо събраната сума е над 300 хил. лева. Клубът вече събра необходимите 143 хил. лева за вноските към НАП през февруари и март, а за април остават още малко над 124 500 лв.

През миналата седмица, благодарение на постъпленията от дербито с ЦСКА, футболистите успяха да получат част от заплатите си.