Новото попълнение на Левски – Симеон Славчев, отвори вратите на своя дом за феновете. 

Националът се включи в рубриката на клуба, в която футболистите разказват за себе си. Тя беше въведена след обявяването на извънредно положение в България заради пандемията от коронавирус.

Той отрече да е имал оферта от Гриша Ганчев да премине в ЦСКА преди да подпише със "сините". Не съм имал официално предложение, нека не задълбочаваме темата", каза Славчев, който дебютира за Левски във Вечното дерби (0:0).

Тогава халфът се появи на терена още в 8-ата минута с контузия в пръст на крака. Той не успя да завърши мач №1 у нас, а по-късно претърпя и операция. Полузащитникът каза, че още не е готов за игра. 

Славчев отново заяви, че малко футболисти осъзнават какво е Левски и заяви каква му е целта на "Герена". "Трофей", беше отговорът му.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flevskiofficial%2Fvideos%2F506210703397780%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>