Италианският гранд Рома има сериозен интерес към един от най-обещаващите играчи от школата на Левски - Даниел Начев, пише "Тема спорт". Халфът е 16-годишен, но вече има зад гърба си тренировки с първия тим на "сините".

Около русокосия младок не се шуми за първи път. През лятото за него имаше конкретна оферта от Глазгоу Рейнджърс. В крайна сметка обаче плеймейкърът остана на "Герена". Тогава интерес към него прояви и Дженоа, но талантът остана верен на "сините".

Начев от доста време е следен от тимове от Острова. През 2014 година, когато той все още е част от школата на Септември (София), халфът отива на тестове в Манчестър Сити и след кратък период там се завръща в София. Малко след това преминава в Левски.

През лятото на "Герена" предстоят сериозни реорганизации на всички нива в клуба. Предстои здраво стягане на коланите и поглед към школата за попълване на първия отбор, който ще бъде съставен почти изцяло от родни футболисти. С доста от чужденците ще се наложи раздяла, защото Левски няма как да се съгласи да им плаща заплатите.