Тити Папазов е готов да изтърпи всякакви подигравки в опита да се опита да спаси любимия си Левски от фалит.

"Сините" са буквално на дни от пращане в аматьорския футбол, а баскетболният спец очаква да получи акциите от Васил Божков и Георги Попов, които са в Дубай. При този развой, 26-кратният шампион на България ще има малка надежда да се спаси. 

„Когато акциите са у мен ще го разбере цяла България! Те все още не са в мен, но аз вярвам безрезервно на господин Божков, че ще ги изпрати. Той ми каза в открит и честен разговор, че няма да пречи на съществуването на Левски и мисля, че той е човек на мъжката дума. Виждате в какви времена живеем обаче. Пътуванията са затруднени все пак. Чакам ги да дойдат, надявам се да е час по-скоро, защото това е много важно за спасението на Левски все пак“, обяви Тити пред Novapress.bg.

„Много неща се изговориха и изписаха. Доста хора, които са били на хранилка, се страхуват. Аз обаче имам сърце! Пак ще го кажа, че вярвам напълно на г-н Божков. Готов съм да изтърпя всички тези подигравки с мен, ако това е цената за спасението на Левски! Категоричен съм. Нека да си говорят!“. 

„Аз имам кауза и няма да се отклоня. Каузата ми е Левски да бъде спасен и да го има“, каза още той.

„Когато тези акции попаднат в мен бих ги дал на някой само в случай, че той дойде с много ясна идея за развитието на Левски. Да гарантира, че клубът ще има светло бъдеще. В противен случай няма как. Целта ни е Левски да бъде спасен. Ще се боря до край за тази моя кауза“.