Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев също коментира ситуацията в Левски и обяви, че е готов да помогне на "сините".

“Много е важно Левски да излезе от тази ситуация и да се стабилизира. Българският футбол няма да е същият без Левски. Ако мога да помогна с нещо, съм готов. Не ме разбирайте погрешно - няма да ставам собственик или генерален спонсор на Левски".

"Левски има огромен потенциал и не се притеснявам за тях. Малките клубове да му мислят. Четох, че Левски има 1 милион привърженици. Всеки да даде по 10 лева и ще съберат 10 милиона”, добави Домусчиев.

“Не сме съкратили нито един служител в Лудогорец. Разделихме се само с Лукоки. Всеки месец плащаме 250-260 хиляди лева данъци".

"Внасяме милиони в държавния бюджет и мисля, че сме полезни за държавата. Всички клубове са засегнати от тази криза и ако нещата продължават така, ще търсим вариант. Знаете, че спонсорите и рекламодателите се оттеглят".

"Има футболисти с изтичащи договори. Подновихме ги, но им орязваме с 30, 40, 50 процента парите. А тези, на които не изтичат, с част от тях вече сме се договорили”, каза Кирил Домусчиев.