Баскетболният треньор Тити Папазов отправи призив към боса на Левски Васил Божков след предложението акциите на клуба да бъдат връчени след електронно гласуване.

Папазов коментира и позицията на Тръст „Синя България“. Както е известно, вчера организацията се обяви против приемането на дарение от депутата Делян Пеевски на стойност 500 хиляди лева.

„Степан говори като човек, който го следват стотици хиляди левскари и е фигура, на която синята общност гласува огромно доверие. Левски ни обединява. В рамките на десетина дни Степан, Павел Колев, Ултрас Левски, Сини сърца, се събрахме в кризисен период", коментира Папазов пред Нова тв.

"На тези срещи имахме доста спорове. Тръст „Синя България“ има право да изрази своето мнение. Представете си някой от Тръст „Синя България“ да беше болен от COVID-19 и да трябваше да ползва респиратор, дарен от Дилян Пеевски. Щеше ли да го ползва? Левски е почти болен“.

„Ако господин Божков е добронамерен и смята, че с електронно гласуване ще бъде избран най-достойният, нека разбере, че наистина нямаме време. Искам да се обърна към господин Божков и да го помоля да не бъде толкова коравосърдечен към толкова много хора. Опита се и се подигра с институцията министър-председател на гърба на Левски“.