На 6 юни 2013-а започна третият и засега последен престой на Наско Сираков като ръководител в Левски. През май същата година сините изпуснаха дубъл – загубиха финала за купата от Берое с дузпи, не успяха да победят Славия на „Герена“ в последния шампионатен кръг и титлата отиде в Лудогорец. Тогавашният собственик на клуба Тодор Батков заяви: „В това вълче първенство и време ни трябва вълк като него“, каза той по адрес на Сираков, чийто прякор е Вълка.

Престоят на Наско в любимия му клуб обаче бе до вечерта на 8 октомври 2013-а, припомня "Тема спорт". По-рано през същия ден той започна да представя Ивайло Петев за треньор на Левски в залата за пресконференции в сектор В на „Герена“. Ултраси на сините обаче нахлуха на събитието, разсъблякоха треньора под предлог, че бил фен на ЦСКА.

След грозния инцидент Наско заяви: „За разлика от Иво Тонев аз не подавам оставка, а просто си тръгвам от „Герена“ и кракът ми повече няма да стъпи тук. Това, което стана, няма аналог в европейския и световния футбол. Това не е моят Левски, това не е нашата публика. Това е срам и позор за името на Апостола. Това, което се случи, няма аналог в историята. Това е гавра с институцията Левски. Не с Батков, със Сираков, с Петев, а с Левски. Направих компромис със себе си, като дойдох, обаче сме в годината, в която тези компромиси са наложителни. Сбърках, но в името на Левски не се страхувам от това“, каза тогава Сираков.

И той наистина не ходеше на „Герена“, след това не е работил за крака. Първото му появяване на стадиона бе чак на откриването на новия сектор А – на 23 април 2016-а.

Сега времената за сините пак са отчаяни. Такъв ли бе и ходът на Сираков с искането на акциите?