Легендарният нападател на Левски Михаил Вълчев е останал доволен от края на драмата с акциите на клуба. Мажоритарният пакет вече е притежание на Наско Сираков, а според Вълчев първата голяма цел пред голмайстор №1 на "сините" ще бъде да намери средства за съществуването на столичния гранд.

"Сираков е емблематична фигура. Дали съм доволен - сега не мога да кажа - бъдещето ще покаже дали е било за добре, че той взима акциите. Би трябвало да си е направил сметка какво да прави, защото не се случва често главният акционер да няма милиони. Доколкото знам, Сираков няма милиони и не може да издържа клуба. Задълженията са доста и ще бъде важно кой ще стои зад Сираков", разкрива той пред "Меридиан мач".

"Първото, което трябва да направи, е да намери пари. Иначе мисля, че ще се занимава и със спортно-техническата част - не вярвам, когато той е шеф, да има друг спортен директор. Затова мисля, че Сираков ще бъде близко до отбора".

"Ако говорим за работа с футболистите, първото нещо, което трябва да направи е да ги сплоти. Ако го направи, нещата ще потръгнат, защото в Левски има футболисти с качества. Сега не е времето за чистки и не вярвам Сираков да почне с нея веднага", продължава Вълчев.

"Мъри Стоилов няма да се съгласи да се върне скоро. След това, което постигна, той още се надява по-силен отбор от Левски да го покани. А не мисля, че от днес проблемите в клуба, включително и финансовите, ще свършат. А докато ги има, Мъри няма да иска да се върне", каза още 63-годишният бивш стрелец.