Мохамед Салах е тръгнал по пътя на Лео Меси и скоро ще бъде сравняван с аржентинеца, обяви мениджърът Юрген Клоп. 

Египтянинът направи фантастичен мач, като наниза 4 гола и добави асистенция при 5:0 срещу Уотфорд, след което естествено бе засипан с похвали от боса на Червените, който на въпрос дали Салах може да бъде сравняван с Меси, отговори: „Мисля, че върви натам”. 

След това добави: „Не мисля, че Мо или някой друг иска да го сравняват с Лионел Меси, който прави това, което прави и преди него смятам, че другият с подобно влияние върху един отбор бе Диего Марадона. Мо обаче се развива фантастично и това е сигурно. Той е в страхотна форма и ни помага много”. 

„Момчетата обичат да играят с него, той също с тях, така че всичко е наред. Реализира добри 4 гола. Това е нещо наистина изумително и отново игра отлично. В интерес на истината условията не бяха лесни, тъй като бе доста хлъзгаво. За Мо обаче всичко бе наред и това бе наистина специално”. 

„Наистина съм много доволен от резултата, но и от представянето ни като цяло, което беше отлично. Уотфорд може да бъде труден съперник, но ние просто не ги оставихме да играят, както искат, така че съм щастлив” изтъкна Клоп.