Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе доста разочарован след загубения финал на Шампионската лига срещу Реал (Мадрид).
 

"Кралете" постигнаха успех с 3:1 и по този начин защитиха трофея си от турнира и в крайна сметка спечелиха трети пореден трофей от това състезание.

"Мърсисайдци" загубиха още преди първия половин час звездата си Мохамед Салах, а според германеца това се е отразило негативно на тима му.

"Мо си падна на рамото и получи много неприятна контузия. Неговата травма шокира играчите и в крайна сметка повлия сериозно на отбора както в игрово естество, така и в психологическо. Знаете колко важен футболист за нас е той", коментира специалистът на пресконференцията след срещата.

"Реал използва правилно положителния си импулс и в крайна сметка стигна до крайния успех. Головете им бяха доста странни, така е. Всички знаем как завърши мача и определено не се намираме в най-доброто си настроение след него".

"Дали голът на Бейл за 2:1 се е оказал решителен? Искаше ми се да кажа, че не, но всъщност беше такъв. Той ни вкара наистина прекрасно попадение. След това ударихме гредата и пропуснахме отличен шан да изравним, а в крайна сметка се стигна и до трети гол във вратата ни".

"Можем просто да видим всички ситуации и да се запитаме "какво толкова се обърка тази вечер?!". Каквото и да кажа сега, резултатът няма да се промени".