Белгийският вратар Симон Миньоле е обект на интерес от турския Бешикташ. Турците продадоха своя номер под рамката Фабри на Фулам и са готови да платят 12 милиона, това може да се случи само няколко дни след продажбата на Дани Уорд в Лестър.

Юрген Клоп би пуснал Миньоле при точната оферта, след като само преди няколко Ливърпул обяви привличането на най-скъпия вратар в историята Алисон Бекер, което прави Симон трети вратар.

Белгийският страж загуби титулярното си място някъде по средата на миналия,след неубедителното си представяне. Белгийският национал много добре знае, че вече е трети избор и вероятно би предпочел да е титуляр за Фенербахче и вероятно ще проведе първите преговори по-късно през седмицата.

По-рано той бе свързан и с Барселона. Каталунците търсят резерва на Марк-Андре Тер Стеген, след като холандеца Яспер Силесен вероятно ще напусне. Бившият страж на Аякс така и не успя да се пребори за мястото в стартовите единадесет.

В списъка на Барса с евентуални резерви попадат още имената на Коен Кастеелс от Волфсбург и Ян Зомер от Борусия Мьонхенголадбах.