Суперзвездата на Ливърпул Мохамед Салах се забърка в неприятности, след като бе заснет да използва мобилния си телефон, докато шофира. 

Група фенове се приближили до колата на играча за автограф, но египтянинът бил втренчен в устройството си, на което пишел съобщение, не им обърнал внимание и след това отпрашил. 

Това станало след победата над Уест Хям в неделя, а привържениците на Червените останали много недоволни от поведението на голмайстора, като някои от тях поискаха дори да бъде арестуван заради използването на мобилен телефон в автомобила.

„Не може да правиш подобно нещо, когато около колата ти има деца, които просто искат автограф” възмущаваха се привържениците.  

В крайна сметка инцидентът е придобил сериозна публичност и в резултат от клуба са предоставили видеото на полицията, консултирайки се със самия Салах, който може да получи санкция. 

„След дискусия с футболиста, клубът предостави на мърсисайдската полиция видеото на случилото се, както и обстоятелствата, при които е заснето. Говорихме с него и ще решим въпроса вътрешно” заяви говорителят на клуба.