Най-скъпият футболист в историята Неймар е категоричен, че силният старт на Ливърпул през този сезон няма да донесе така бленуваната на стадион "Анфийлд" титла.

Нещо повече - според кариоката мърсисайдци дори няма да намерят място във финалната четворка. Както е известно, Ливърпул на Юрген Клоп започна с четири поредни победи, като за последно "червените" са започвали по този начин през 1990 година.

"Кой ще спечели титлата във Висшата лига? Много е трудно да се каже. Ще бъде много тежко, но според мен Манчестър Сити ще триумфира отново", започна Неймар, за когото се твърди, че нямал желание да подсилва отбора на Пеп Гуардиола.

"Втори ще завърши Манчестър Юнайтед, а трети - Челси. Четвъртото място ще е за Тотнъм. Не, Ливърпул няма да е в Топ 4", добави 26-годишният нападател пред "Дейли Експрес".

Интересното е, че Ливърпул ще има възможността да демонстрира своята мощ срещу Неймар в мачовете с ПСЖ в Шампионската лига. Това ще се случи на 18 септември, а ответният мач помежду им в Париж е на 28 ноември. Другите два тима в групата са Наполи и Цървена звезда.