Юрген Клоп призна, че Ливърпул не е бил на необходимото ниво, след като Червените паднаха от Наполи с 0:1. 

Те не отправиха нито един точен удар във вратата на домакините, което се случва за първи път от 2006-а, но въпреки това бяха на път да вземат точка преди Лоренцо Инсине да донесе победата на италианците 30 секунди преди края. 

„Нямахме удар във вратата и честно казано не си спомням кога това се е случило за последно. Естествено, че сами сме си виновни, тъй като можем да играем много по-добре. Съперникът направи добър мач, ние е, така че заслужаваха трите точки” заяви Клоп. 

„Честно казано не съм сигурен за причината за случилото се. Най-голямата вина нося аз, но трябва да изгледам мача още веднъж, за да разбера кое се обърка. Факт е обаче, че не изглеждахме така, както трябва. Когато в един мач не си на необходимото ниво, просто губиш”  добави германецът. 

„Започнахме добре, но в защита не се движехме добре и не успявахме да затворим пространствата. Закъснявахме, а това ни струваше енергия. Освен това, когато владеехме топката, трябваше да сме много по-спокойни, а не бяхме. Когато вратарят ти е най-добрият играч, това е лош знак” каза още Клоп.