Ако някой от привържениците на Ливърпул смята, че в неделя ще отиде на "Анфилд" и ще види изразителна и безпроблемна победа срещу Фулъм, то той по-добре да си остане у дома, предупреди мениджърът Юрген Клоп. Германецът обясни, че отборът на Славиша Йоканович е добре подготвен, силен е в атака и може да създаде проблеми на "червените", ако те подценят срещата и съперника.

Запитан дали мачът в неделя е добра възможност за неговия отбор да дръпне малко в головата разлика, Клоп отговори: "Някои хора ме смятат за идиот, но не съм чак толкова голям идиот, че да говоря за голова разлика преди мач. Не знам колко мача на Фулъм сте гледали в пълните им 90 минути, а не само повторения или нещо подобно, но ситуацията при тях е доста странна. Наистина мога да си представя как се чувстват в момента - играят добре и много неща им вървят, създадоха проблеми на Манчестър Сити за Карабао Къп и често играят много силно".

"Ние трябва и да се защитаваме срещу тях, защото в атака имат силни футболисти и правят хубави неща. Финалният продукт - завършването, може би не винаги им се получава, но те вкарват голове. От друга страна, те също така и допускат, но срещу отбор като Фулъм никога няма да отбележиш гол, ако започнеш с грешната настройка и мислиш за вкарване, вкарване, вкарване", продължи германският мениджър на мърсисайдците.

"Този мач е голямо предизвикателство за всички нас. Не трябва да забравяме в колко добра позиция сме. Относно атмосферата, призовавам всички да си легнат рано в събота, защото двубоят е от 12 (б.пр.- 14:00 българско време). Така на обяд в неделя ще бъдат във форма. Но ако някой очаква лесен мач, нека си остане у дома, защото няма да бъде лесно и напротив - ще бъде трудно", завърши Клоп.