Ливърпул ще се справи с напрежението и няма да изпусне аванса си, за да триумфира във Висшата лига. В това е сигурен нападателят на Червените Садио Мане. 

Мърсисайдци водят с 4 точки пред Манчестър Сити и въпреки някои контузии напоследък, феновете им вярват, че тимът най-после ще е шампион за първи път от 1990-а година. 

Пеп Гуардиола предупреди отбора на Юрген Клоп, че да си на върха натискът е голям, но Мане е категоричен, че до срив няма да се стигне. 

„В този отбор няма губещи. Сигурен съм, че ще бъдем шампиони на Англия. Когато се събудя сутрин не отивам на тренировка с мисълта, че няма да победим. Отдадени сме твърдо да покажем, че сме най-добрият отбор в Лигата” заяви сенегалецът. 

През 2014-а Ливърпул загуби 5 точки в последните 3 кръга след поражение от Челси и равенство с Кристъл Палас, за да изпусне първото място, но според Мане случилото се тогава ще послужи за мотивация на настоящия тим. 

„Не е лесно, когато чуваш хората да казват, че сме лузъри. Ние обаче трябва да игнорираме това и да мислим за това, което ни предстои. Провалът отпреди няколко години помогна сега да бъдем тук и съм убеден, че ще спечелим шампионата” добави той.