Джеймс Милнър призова за спокойствие в лагера на Ливърпул след равенството 1:1 с Уест Хям, което изяде още 2 точки от аванса на Червените в класирането. 

Играта на мърсисайдци отново не бе добра, а при гола на Садио Мане именно Милнър бе в засада преди да асистира за попадението на сенегалеца. Въпреки това ветеранът обяви, че нищо фатално не се е случило. 

„Във футбола имаш добри и лоши моменти, което често се случва през сезона. Именно затова е важно да не изпадаме в униние, тъй като има прекалено много време и все още всичко е в нашите ръце. Трябва да сме уверени в способностите си да довършим започнатото“ заяви Милнър. 

„Всъщност трябва да се наслаждаваме, че сме в тази позиция. Много по-неприятно е, ако трябва да се бориш за оцеляване или пък си в средата и не играеш за нищо. Нека да натиснем, да бъдем единни и да се насладим на предизвикателството“ добави той. 

„Факт е, че не играхме толкова добре, колкото можем. Допуснахме разочароващ гол, но в края на сезона точката може да се окаже и ценна. Знаехме, че няма да е лесно и в крайна сметка е важно как ще преодолееш проблемите в хода на сезона. Напоследък не играем добре, но все пак не губим и това е позитивно. Знаем какво трябва да подобрим и ще го направим“ каза още Милнър.