Стражът на Ливърпул Алисон обяви, че отборът трябва да спечели всичките си мачове до края на сезона, ако иска да е сигурен, че ще спечели титлата.

Той е убеден, че тимът е на правилния път, макар че "мърсисайдци" вече имат доста крехък аванс от едва 3 точки пред Манчестър Сити, след като отборът не успя да победи Уест Хям и като цяло допусна нелепи грешки в последните си две срещи от Висшата лига. 

"Трябва да сме готови да се борим за всичко и на всяка цена. Мисля, че се представяме добре и сме на правилния път. Ако обаче искаме да бъдем шампиони в края на сезона, то тогава нямаме право на нито една грешка в оставащите срещи", обяви бразилският вратар, цитиран от Goal.com.

"В момента нямаме много място за колебания. Каквото било дотук, било. Време е да навлезем в победна серия, която да продължи до самия край на сезона. Да, допуснахме грешки, но нека не забравяме, че все още сме лидери в класирането". 

"В мача срещу Уест Хям имаше някои моменти на несигурност от наша страна, но като цяло си мисля, че заслужавахме да спечелим. Направихме обаче няколко твърде глупави пропуска и това ни навреди в крайна сметка". 

"Увереността в отбора е голяма, така че се надявам още в следващия мач да се върнем на победния път и да забравим последните две срещи от Висшата лига", завърши вратарят.