Легендата на Ливърпул Джейми Карагър смята, че нулевото равенство срещу Байерн Мюнхен снощи всъщност е от полза за мърсисайдци.

"Може би в Байерн си мислят, че са постигнали добър резултат и с право, защото показателите на Ливърпул при гостуванията този сезон не са добри. Те ще трябва да променят това", заяви Карагър пред Viasport Fotball.

"Но нулевото равенство е най-добрият резултат, който можеш да вземеш. В Байерн със сигурност мислят върху това, че не успяха да вкарат гол при гостуване. В Ливърпул ще са уверени, че ще отбележат в Мюнхен, защото Матс Хумелс беше изключителен, но играеше доста назад."

"В Мюнхен Байерн ще трябва да печели и навярно техните защитници ще бъдат по-близо до средата на терена. Така ще има повече свободно пространство за Салах, Мане и Фирмино. Затова смятам, че снощният резултат не е лош за Ливърпул, който не допусна гол без Върджил ван Дайк в състава си."

"Байерн игра наистина много добре, като опитен отбор в битките в Шампионската лига. Те са точно такива - топ отбор с опит. Но това нулево равенство е благоприятно за Ливърпул", завърши Карагър.