Играчите на Манчестър Юнайтед са много по-уверени при Оле Гунар Солскяер, отколкото са били при предишния мениджър на тима Жозе Моуриньо. Това мнение изрази халфът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум преди сблъсъка между двата отбора на стадион "Олд Трафорд" в неделя.

През декември Ливърпул победи големия си съперник с 3:1 на "Анфийлд", а след срещата Моуриньо бе уволнен и заменен от Солскяер. Под ръководството на норвежеца Юнайтед има само една загуба във всички турнири, а на домашна почва единствено Бърнли успя да измъкне точка от "червените дяволи".

"Мисля, че в тях има наистина голяма промяна спрямо декември. От идването на новия мениджър се забелязва промяна, те играят наистина добре и спечелиха доста мачове, което им дава увереност", каза Вайналдум по адрес на Манчестър Юнайтед.

"Освен това те ще бъдат домакините, което ще им помогне да се чувстват по-сигурно и да нямат проблемите отпреди. Предстои ни труден мач, но аз го очаквам с интерес", каза още Вайналдум.

Ако не загуби на "Олд Трафорд", Ливърпул ще се върне на първата позиция в класирането във Висшата лига, изпреварвайки настоящия лидер Манчестър Сити. Двата отбора имат равен брой точки, но "гражданите" са с по-добра голова разлика и мач повече.