Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах призна, че върху отбора има напрежение заради големите очаквания и изглеждащата близо титла, но заяви, че лично той не усеща чак такъв натиск. 

Червените са с равни точки с Манчестър Сити и мач по-малко, но през следващата седмица им предстоят 3 тежки мача, като ще гостуват на големите си съперници Манчестър Юнайтед и Евертън, а между тях ще приемат Уотфорд. 

„Все пак сме хора и напрежението се усеща. Лично за мен не е голям проблем, тъй като искам да печеля всеки мач, но все пак се борим за титлата, така че натискът е факт“ заяви Салах пред „Скай Спортс“. 

„Има обаче напрежение и за Манчестър Сити. Когато се бориш за нещо голямо е нормално да е така. Трябва да можеш да го отхвърляш понякога, но то може да ти помогне да работиш по-здраво и да бъдеш концентриран. В крайна сметка обаче имаш цел и мечта и за на това е титлата във Висшата лига“ добави той. 

„Сега наистина ни предстои много важна седмица и ако успеем да спечелим и трите си мача и да сме отново на върха, това ще е нещо голямо. Сега трябва да мислим само за тези мачове, защото дори и да не се борим за първото място, Юнайтед ще иска да ни бие, а същото е и за Евертън. За мен обаче всичко е нормално и трябва да продължим да правим това, което правим през последните 2 месеца“ каза още Салах.