Фулъм - Ливърпул, двубой от 26-ия кръг на Висшата лига, стадион "Крейвън Котидж", Лондон. 22:00 часа българско време.

Групата на Ливърпул за мача:

Вратари: Миньоле, Джоунс

Защитници: Фланаган, Шкъртел, Туре, Сисоко, Кели

Полузащитници: Джерард, Хендерсън, Стърлинг, Коутиньо, Алън, Моузес, Ибе

Нападатели: Суарес, Стъридж, Аспас, Алберто

Контузени: Коатес, Енрике, Агер, Джонсън, Лейва, Сако

Прогноза на Gol.bg:
Ливърпул ще излезе днес на терена с приповдигнато самочувствие, след като тимът разби Арсенал с 5:1 в миналия кръг. "Мърсисайдци" имат перфектна възможност да скъсат дистанцията от лидера Челси, след като снощи лондончани се издъниха изненадващо при визитата си на Уест Бромич Албиън.

Мениджърът на гостите Брендън Роджърс има доста кадрови проблеми и няма да може да разчита на контузените Коатес, Енрике, Агер, Джонсън, Лейва и Сако, докато за домакините аут са Бригс, Митроглу и Аморебиета.

Домакините също ще излязат днес на терена с приповдигнато самочувствие, след като станаха поредния отбор от Висшата лига, който открадна точки от Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд".

Лондончани имат остра нужда от точки, тъй като в момента се намират на дъното, на класирането. Ливърпул пък е на четвъртата позиция и е на 7 точки от върха, но лидерът Челси има и мач повече.

В последните пет преки мача между двата тима Ливърпул има предимство с 3:2 победи в своя полза. "Червените" са в серия от 3 поредни успеха над "Котиджърс", но преди това допуснаха две загуби от лондонския тим.

Фулъм се намира в трагично състояние и отборът не е постигал победа в последните си пет мача от всички турнири, като за тях е записал 2 ремита и 3 загуби.

Гостите обаче са в страхотна форма и имат 3 победи и 2 ремита за същия брой срещи.

Без никакво съмнение с оглед на статистиката Ливърпул е абсолютен фаворит за успеха в този мач и нашата прогноза е победа с три чисти гола за гостите.

Резултат: Фулъм - Ливърпул 0:3