Клубната легенда на Ливърпул Джейми Карагър няма съмнение в това, че Юрген Клоп е най-подходящият човек за клуба, тъй като е върнал страстта и енергията в неговия любим тим, а освен това е дълбоко уважаван от феновете, които го слушат внимателно, когато говори.

И макар германецът засега да не постига много сериозни успехи с тима под негово ръководство отборът определено впечатлява със стабилност и атрактивна игра. През миналия сезон игра финал за Шампионската лига, а през този е в битката за титлата.

"Да, убеден съм, че Клоп е много подходящ за Ливърпул. Първо, той е топ мениджър. Няма никакво съмнение в това. Страстта му е подобна на тези, на феновете на този клуб", обяви Кара, цитиран от "Скай Спортс".

"Определено Юрген успя да върне енергията и страстта в отбора. Феновете го слушат, когато говори. И го уважават наистина много. Не казвам, че Клоп е най-добрият мениджър в света. Със сигурност има и други много добри мениджъри".

"Но си мисля, че в момента няма по-подходящ от него за нашия клуб. Мисля, че при него отборът ще се развива още повече с времето".