Серията на Садио Мане от 11 гола в също толкова срещи на Ливърпул във всички турнири не е резултат от драстична промяна за самия нападател, заяви мениджърът на отбора Юрген Клоп. Германецът уточни, че това е резултат от задоволителна форма и късмет, а същото във всеки момент може да сполети и другия водещ реализатор на тима Мохамед Салах.

"Мане е в отлична серия. Той почти винаги играе по този начин, но в момента е в перфектна форма. Във футбола понякога се получават именно такива неща. Когато пък не е в това си състояние, той работи изключително много. Точно това трябва да направи и Мо (Салах). Същото - само работа, а головете ще дойдат отново", каза германският специалист.

"При Салах е по-скоро липса на късмет, а при Садио е обратното. Сигурен съм, че Мо щеше да вкара на Фулъм при центрирането на Робо (Фирмино), ако Джини (Вайналдум) не бе играл с топката. Аз бях нападател и съм запознат добре с момента, в който си сигурен, че ще вкараш, но някой пропуска пред очите ти. Точно така се случи и тогава", добави той.

"Разбира се, накрая трябва да отчетем перфектната форма на Мане", завърши Клоп в интервю за клубния уебсайт.