Италианският шампион Ювентус ще се раздели Пауло Дибала през лятото, тъй като отборът има нужда от свежи финансови средства, за да направи промени в състава си и да привлече новите трансферни цели, които няма да бъдат никак евтини.

По информация на "Тутосорт" тимът ще се опита да прилапа голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах. Една от идеите на торинци е да предложат именно Дибала за египтянина и се надяват на чист бартер, тъй като е ясно, че преди време Юрген Клоп искаше аржентинеца на "Анфийлд". Другият вариант е продажба и да използват парите за трансфера на звездата на "червените". 

Подобна сделка може и да се случи, тъй като усилено се говори, че Мо мисли все по-често за смяна на отбора, а името му се свързва и с испанския колос Реал (Мадрид). Самият Дибала пък определено не прави най-добрия сезон в кариерата си и като цяло тотално разочарова с изявите си. През тази кампания той има скромните 5 гола в Серия "А" от 27 мача, а имаше моменти в които дори бе резерва в състава на Масимилиано Алегри.

Определено 25-годишният футболист е бледо копие на головата машина от миналия сезон. Тогава той финишира в италианския елит с 22 попадения. Ако Ливърпул не се навие на бартер то от Юве ще търсят 100 милиона евро за своя играч при продажба.